Ονόματα των 13 ηρώων της έκρηξης στο Μαρί σε υποδομές του Δήμου Λεμεσού

Ονόματα των 13 ηρώων της έκρηξης στο Μαρί σε υποδομές του Δήμου Λεμεσού

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τον θάνατο των 13 ηρώων της έκρηξης στο Μαρί, το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού αποφάσισε να δώσει τα ονόματα τους σε υποδομές του, όπως πάρκα, πλατεία, δρόμους κλπ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, σε συνεδρία του, στις 3 Ιουνίου, «το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού, ομόφωνα, αποφάσισε να τιμήσει τους 13 ηρωικούς νεκρούς της φονικής έκρηξης στο Μαρί, ενόψει της συμπλήρωσης 10 χρόνων από το θάνατο τους».
 
Η απόδοση τιμής θα γίνει μέσα από την ονομασία δημοτικών υποδομών, προσθέτει η ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι, ήδη αποφασίστηκε όπως, το μικρό υπαίθριο θεατράκι στην επίχωση, ονομαστεί σε «Θέατρο Ηρώων Χρίστου και Μίλτου Χριστοφόρου».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE