ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστή για την κυκλοφορία η οδός Διογένους στην παλιά Λευκωσία στις 9 Ιουνίου

Κλειστή για την κυκλοφορία η οδός Διογένους στην παλιά Λευκωσία στις 9 Ιουνίου

Στο πλαίσιο των εργασιών για την ολοκλήρωση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου και Εκδηλώσεων του Δήμου Λευκωσίας την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 η ώρα 6:00π.μ. μέχρι τις 16:00 η οδός Διογένους, στην εντός των τειχών πόλη, θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

 
Συγκεκριμένα, για τη διακίνηση από δυτικά προς ανατολικά της παλιάς πόλης, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται από την οδό Λεύκωνος – Τρικούπη – Διονύσου – Πλ. Δημαρχίας και Παλιάς Ηλεκτρικής με κατεύθυνση την οδό Πενταδακτύλου. Αντίστοιχα, με κατεύθυνση προς την οδό Ισαακίου Κομνηνού, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται από την οδό Λεύκωνος – Αισχύλου – Αγίου Σάββα – Τρικούπη – Πλ. Τυλληρίας – Πειραιώς.
 
Για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς οδό Ισαακίου Κομνηνού, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται μέσω των οδών Τρικούπη – Πλ. Τυλληρίας – Πειραιώς – Ισαακίου Κομνηνού ενώ για τη διακίνηση από την Πύλη Αμμοχώστου προς την οδό Τρικούπη θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία οδός Νικηφόρου Φωκά – οδός Αγίου Αντωνίου – οδός Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’- οδός Τυλληρίας.
 
Εξάλλου για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς την Πύλη  Αμμοχώστου θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία Οδός Τυλληρίας – οδός Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’- οδός  Ζήνωνος Κιτιέως – οδός Αδαμάντιου Κοραή – οδός Νικηφόρου Φωκά.
 
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας, αναφέρει τέλος ο Δήμος Λευκωσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top