Υπό κράτηση οι πέντε συλληφθέντες σχετικά με απάτη μέσω διαδικτύου

Υπό κράτηση οι πέντε συλληφθέντες σχετικά με απάτη μέσω διαδικτύου

Υπό κράτηση θα παραμείνουν μέχρι τις 26 Ιουνίου οι πέντε συλληφθέντες σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απάτης μέσω διαδικτύου, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και πλαστογραφίας, τις οποίες διερευνούν οι αρχές τρίτης χώρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέσω των συνηγόρων υπεράσπισης τα πέντε πρόσωπα υπέβαλαν αίτημα για διακοπή της διαδικασίας έκδοσης τους στην αιτήτρια χώρα. Το Δικαστήριο διέταξε σήμερα όπως όλοι τους παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τις 26.6.21, ενώ σήμερα το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα τους για μη έκδοση τους στις αρχές της αιτήτριας χώρας. Όλοι οι συλληφθέντες κατόπιν τούτου, μεταφέρθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα πέντε πρόσωπα ηλικίας 25, 39, 51, 60 και 63 ετών συνελήφθησαν την προηγούμενη Πέμπτη, 3,6,21 σε σχέση με τις πιο πάνω υποθέσεις, στην Πάφο, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης μελών της Αστυνομίας, μετά από αίτημα συγκεκριμένης χώρας για έκδοσή τους.

Κατά την επιχείρηση διεξήχθησαν έρευνες, με δικαστικά εντάλματα σε οικίες, υποστατικά και οχήματα των συγκεκριμένων προσώπων, κατά τις οποίες εντοπίστηκαν τεκμήρια που σχετίζονται με τα υπό διερεύνηση αδικήματα, καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τα ΤΑΕ Αρχηγείου και Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, έφτασε γύρω στις 11 το πρωί στην Κνεσέτ, στο πλαίσιο της σύντομης επίσκεψής του στο Ισραήλ πριν αναχωρήσει για την Αίγυπτο και τη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη στη Λωρίδα της Γάζας. Λίγο πριν από την ομιλία του στην ολομέλεια, ο Αμερικανός πρόεδρος συναντήθηκε με οικογένειες ομήρων, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τον τερματισμό της σύγκρουσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE