ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση οι πέντε συλληφθέντες σχετικά με απάτη μέσω διαδικτύου

Υπό κράτηση οι πέντε συλληφθέντες σχετικά με απάτη μέσω διαδικτύου

Υπό κράτηση θα παραμείνουν μέχρι τις 26 Ιουνίου οι πέντε συλληφθέντες σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απάτης μέσω διαδικτύου, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και πλαστογραφίας, τις οποίες διερευνούν οι αρχές τρίτης χώρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέσω των συνηγόρων υπεράσπισης τα πέντε πρόσωπα υπέβαλαν αίτημα για διακοπή της διαδικασίας έκδοσης τους στην αιτήτρια χώρα. Το Δικαστήριο διέταξε σήμερα όπως όλοι τους παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τις 26.6.21, ενώ σήμερα το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα τους για μη έκδοση τους στις αρχές της αιτήτριας χώρας. Όλοι οι συλληφθέντες κατόπιν τούτου, μεταφέρθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα πέντε πρόσωπα ηλικίας 25, 39, 51, 60 και 63 ετών συνελήφθησαν την προηγούμενη Πέμπτη, 3,6,21 σε σχέση με τις πιο πάνω υποθέσεις, στην Πάφο, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης μελών της Αστυνομίας, μετά από αίτημα συγκεκριμένης χώρας για έκδοσή τους.

Κατά την επιχείρηση διεξήχθησαν έρευνες, με δικαστικά εντάλματα σε οικίες, υποστατικά και οχήματα των συγκεκριμένων προσώπων, κατά τις οποίες εντοπίστηκαν τεκμήρια που σχετίζονται με τα υπό διερεύνηση αδικήματα, καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τα ΤΑΕ Αρχηγείου και Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top