Σε άνδρα 74 ετών ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε όχημα στην Λευκωσία – Από την κόρνα τον εντόπισαν

Σε άνδρα 74 ετών ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε όχημα στην Λευκωσία – Από την κόρνα τον εντόπισαν

Αιφνίδιο θάνατο εξετάζουν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό πτώματος στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, πρόκειται για 74χρονο άνδρα, ο οποίος κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τη ζωή του λίγα λεπτά αφού είχε εκκινήσει το όχημα του.

Ο 74χρονος φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του και με το κεφάλι του να έπεσε στην κόρνα, την οποία άκουσαν γειτονικά πρόσωπα και ακολούθως τον εντόπισαν.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και Αστυνομία, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αλλά για αιφνίδιο θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE