Ανείπωτη θλίψη στην Πάφο – Πέθανε ο γιατρός Μιχάλης Μάρκου από κορωνοϊό

Ανείπωτη θλίψη στην Πάφο – Πέθανε ο γιατρός Μιχάλης Μάρκου από κορωνοϊό

Θλίψη στην Πάφο μετά τον χαμό του πολύ αγαπητού γιατρού Μιχάλη Μάρκου.

Ο Δρ. Μάρκου από την Πάφο πέθανε σε ηλικία 66 ετών και ήταν ένα πρόσωπο αγαπητό που πρόσφερε συνεχώς βοήθεια στους πολίτες, ενώ ιδιαίτερη αδυναμία του είχαν οι κάτοικοι της πόλης.

Ο γιατρός νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και έδινε μάχη με τον κορωνοϊό. Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της ομάδας ΓΕΣΥ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, ο γιατρός ήταν γνωστός αντιεμβολιαστής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE