Ανείπωτη θλίψη στην Πάφο – Πέθανε ο γιατρός Μιχάλης Μάρκου από κορωνοϊό

Ανείπωτη θλίψη στην Πάφο – Πέθανε ο γιατρός Μιχάλης Μάρκου από κορωνοϊό

Θλίψη στην Πάφο μετά τον χαμό του πολύ αγαπητού γιατρού Μιχάλη Μάρκου.

Ο Δρ. Μάρκου από την Πάφο πέθανε σε ηλικία 66 ετών και ήταν ένα πρόσωπο αγαπητό που πρόσφερε συνεχώς βοήθεια στους πολίτες, ενώ ιδιαίτερη αδυναμία του είχαν οι κάτοικοι της πόλης.

Ο γιατρός νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και έδινε μάχη με τον κορωνοϊό. Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της ομάδας ΓΕΣΥ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, ο γιατρός ήταν γνωστός αντιεμβολιαστής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.