Φρικτό δυστύχημα με αεροπλάνο της Turkish Airlines -Κεφάλι τεχνικού σφήνωσε στο φτερό

Φρικτό δυστύχημα με αεροπλάνο της Turkish Airlines -Κεφάλι τεχνικού σφήνωσε στο φτερό

Σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη το φρικτό δυστύχημα που έγινε το Σάββατο στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, όταν το κεφάλι ενός τεχνικού αεροσκαφών σφηνώθηκε στο φτερό ενός Boeing 777-300ER της Turkish Airlines.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας και όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας «Hurriyet», πρόκειται για τον 36χρονο Τουργκούλ Μπεκέν, ο οποίος σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, την ώρα που πραγματοποιούσε έναν τυπικό έλεγχο στο αεροπλάνο.

Οι συνάδελφοι του άτυχου άντρα άκουσαν τις κραυγές για βοήθεια, όταν το κεφάλι του κόλλησε ανάμεσα στα ειδικά πτερύγια του φτερού δυστυχώς, όμως, δεν κατάφεραν να τον βοηθήσουν.

Ο Μπεκέν άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE