Σοκαριστική καταγγελία: Με βίασαν πριν 10 χρόνια, όταν ήμουν φαντάρος σε στρατόπεδο κατ' εντολή του λοχαγού

Σοκαριστική καταγγελία: Με βίασαν πριν 10 χρόνια, όταν ήμουν φαντάρος σε στρατόπεδο κατ' εντολή του λοχαγού

Τι αναφέρει ο 32χρονος άνδρας - «Eίναι θέμα χρόνου να βρεθούν και να τιμωρηθούν», λέει ο δικηγόρος του - Ερευνα σε εξέλιξη

Σε μία άνευ προηγουμένου καταγγελία προέβη ένας άνδρας ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει πέσει θύμα βιασμού από στρατιώτες κατ' εντολή του λοχαγού όταν ο ίδιος υπηρετούσε την θητεία του πριν από περίπου δέκα χρόνια.

Μιλώντας στην ΕΡΤ3, ο 32χρονος διευκρίνισε ότι τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται δεν εκπροσωπούν τον στρατό, οι υπηρεσίες του οποίου τον βοήθησαν. «Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς την θέλησή μου», ανέφερε.

Όπως είπε ο καταγγέλλων, «κομβικό ρόλο θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρείου που με βοήθησε εκεί και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες». «Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθούν τα άτομα αυτά και να τιμωρηθούν», σχολίασε ο δικηγόρος του 32χρονου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE