Υπάρχει ανθρωπιά - Αλλοδαπός βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι στον Κύπριο ιδιοκτήτη του που το έψαχνε

Υπάρχει ανθρωπιά - Αλλοδαπός βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι στον Κύπριο ιδιοκτήτη του που το έψαχνε

Δεν είναι ίδιοι λέμε... όταν κάποιος μας θίξει ή θίξει κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο. Γιατί όμως εμείς στιγματίζουμε κάτι που είναι διαφορετικό απο εμάς, ως το "απόλυτο" κακό;

Μετανάστες, αλλοδαποί , οτιδήποτε είναι διαφορετικό συνήθως το ταυτίζουμε με παρανομία, απατεωνία , έγκλημα.

Μια ανάρτηση μιας Κύπριας στα social media, έρχεται να θυμίσει πως η ανθρωπιά υπάρχει και δεν παίζει ρόλο ούτε το χρώμα , ούτε η καταγωγή, ούτε το φύλο ούτε η φυλή. 

Για την ιστορία , ένας Κύπριος νεαρός έχασε το πορτοφόλι του , όταν το αντιλήφθηκε ήταν η ώρα του κέρφιου. Η Αστυνομία προέτρεψε τον Κύπριο να κάνει την καταγγελία την επόμενη μέρα, και να μην πάει να ψάξει το πορτοφόλι του αλλιώς θα είχε πρόστιμο 300 ευρώ.

Την επόμενη μέρα δέχθηκε ένα τηλέφωνο απο ένα άτομο το οποίο βρήκε το πορτοφόλι του. Στη συνάντηση διαπίστωσε ότι ο νεαρός ήταν Ινδός. 

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE