Υπάρχει ανθρωπιά - Αλλοδαπός βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι στον Κύπριο ιδιοκτήτη του που το έψαχνε

Υπάρχει ανθρωπιά - Αλλοδαπός βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι στον Κύπριο ιδιοκτήτη του που το έψαχνε

Δεν είναι ίδιοι λέμε... όταν κάποιος μας θίξει ή θίξει κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο. Γιατί όμως εμείς στιγματίζουμε κάτι που είναι διαφορετικό απο εμάς, ως το "απόλυτο" κακό;

Μετανάστες, αλλοδαποί , οτιδήποτε είναι διαφορετικό συνήθως το ταυτίζουμε με παρανομία, απατεωνία , έγκλημα.

Μια ανάρτηση μιας Κύπριας στα social media, έρχεται να θυμίσει πως η ανθρωπιά υπάρχει και δεν παίζει ρόλο ούτε το χρώμα , ούτε η καταγωγή, ούτε το φύλο ούτε η φυλή. 

Για την ιστορία , ένας Κύπριος νεαρός έχασε το πορτοφόλι του , όταν το αντιλήφθηκε ήταν η ώρα του κέρφιου. Η Αστυνομία προέτρεψε τον Κύπριο να κάνει την καταγγελία την επόμενη μέρα, και να μην πάει να ψάξει το πορτοφόλι του αλλιώς θα είχε πρόστιμο 300 ευρώ.

Την επόμενη μέρα δέχθηκε ένα τηλέφωνο απο ένα άτομο το οποίο βρήκε το πορτοφόλι του. Στη συνάντηση διαπίστωσε ότι ο νεαρός ήταν Ινδός. 

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Έκπληξη προκάλεσε στην ΕΔΕΚ η αιφνιδιαστική αποχώρηση του βουλευτή Λάρνακας Ανδρέα Αποστόλου, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω προσωπικής ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν ανήκει πλέον στο κόμμα. Ο κ. Αποστόλου, πρώην στέλεχος της Συμμαχίας Πολιτών, κατήγγειλε εμμέσως την ηγεσία της ΕΔΕΚ, ισχυριζόμενος ότι ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός κόμματος, αποκλείοντάς τον από την ηγεσία χωρίς διάλογο.

BEST OF TOTHEMAONLINE