Ποινή φυλάκισης 12 ετών σε 43χρονο για βιασμό 24χρονης στη Λάρνακα

Ποινή φυλάκισης 12 ετών σε 43χρονο για βιασμό 24χρονης στη Λάρνακα

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 12 ετών σε Ελληνοκύπριο ηλικίας 43 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση που αφορά βιασμό 24χρονης, τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Λάρνακα.


Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η δικαστική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ταυτότητας της παραπονούμενης.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης ο 43χρονος παρέλαβε την κοπέλα με το αυτοκίνητο του από κεντρικό δρόμο της Λάρνακας για να την μεταφέρει στον προορισμό της, αλλά την οδήγησε σε απόμερη περιοχή, όπου και την βίασε.

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος είχε δύο προηγούμενες καταδίκες για παρόμοιας φύσεως αδικήματα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.