ΥΠΠΑΝ: Ενημέρωσε την ΠΣΕΜ για την πρόταση διεξαγωγής των Παγκύπριων Εξετάσεων Τετραμήνων

ΥΠΠΑΝ: Ενημέρωσε την ΠΣΕΜ για την πρόταση διεξαγωγής των Παγκύπριων Εξετάσεων Τετραμήνων

Για την πρόταση διεξαγωγής των Παγκύπριων Εξετάσεων Τετραμήνων από την επόμενη σχολική χρονιά, ενημέρωσε τη Γραμματεία της ΠΣΕΜ, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, σε σημερινή σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας.


Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε να γίνει νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, από πλευράς Υπουργείου συμμετείχαν στη σύσκεψη ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Κύπρος Κυπριανού, ο Διευθυντής Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ηλίας Μαρκάτζιης και ο Γενικός Επιθεωρητής Μέσης Εκπαίδευσης Νικόλας Γιασουμή.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης ο Υπουργός ενημέρωσε του εκπροσώπους των μαθητών/τριών για την πρόταση διεξαγωγής των Παγκύπριων Εξετάσεων Τετραμήνων από την επόμενη σχολική χρονιά, η οποία έχει ήδη τύχει νομοτεχνικού ελέγχου από τη Νομική Υπηρεσία και θα κατατεθεί στη Βουλή το αμέσως επόμενο διάστημα.

Κατά τη διάρκεια τη σύσκεψης δόθηκε η ευκαιρία στους εκπροσώπους της ΠΣΕΜ να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους, ενώ διευκρινίστηκαν από τον Υπουργό και συγκεκριμένα θέματα όσον αφορά στη διεξαγωγή των εν λόγω εξετάσεων.

Τέλος, ο κ. Προδρόμου σημείωσε ότι η Γραμματεία της ΠΣΕΜ θα λάβει το νομοσχέδιο και γραπτώς και συμφωνήθηκε να γίνει νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE