Δημήτρης Μάμας: Δικαιώθηκε ο Κύπριος δημοσιογράφος τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του – ΒΙΝΤΕΟ

Δημήτρης Μάμας: Δικαιώθηκε ο Κύπριος δημοσιογράφος τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του – ΒΙΝΤΕΟ

Δικαίωσε τον Δημήτρη Μάμα το Ανώτατο Δικαστήριο, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του, σχετικά με αγωγή που κινήθηκε εναντίον, 20 χρόνια πριν, από ύποπτο μουσικοσυνθέτης για παρενοχλήσεις γυναικών.

Μετά από απόφαση του πρωτόδικου Δικαστηρίου, ο ύποπτος πήρε αποζημιώσεις ύψους €130.000 συν έξοδα, τα οποία αφορούσαν σε δυσφήμιση του από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μάμα και του τηλετυπικού σταθμού που εργαζόταν. Συγκεκριμένα κρίθηκε πως τα ρεπορτάζ ήταν «είδος σεναρίου σαπουνόπερας», καθώς υπήρχαν φωτογραφίες και βίντεο καθιστώντας έτσι απόλυτα τρωτό τον τρόπο παρουσίασης μιας είδησης, έστω και κατόπιν καταγγελίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση».

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η απόφαση ανατράπηκε από το Ανώτατο, σημειώνοντας πως «δεν είναι ασυνήθιστο να παρατηρείται σε δημοσιεύματα τίτλοι και επικεφαλίδες, ακόμη και φωτογραφίες, που συχνά στοχεύουν να προσελκύσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον του αναγνώστη, επισκιάζοντας κάποτε το ίδιο το κείμενο που ακολουθεί.»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

(https://www.youtube.com/watch?v=cZXUjSlo7yw&feature=emb_title)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.