Θετικός σε κοκαΐνη και ο δίδυμος αδελφός της 6χρονης στη Λεμεσό – Όσα είπε η μητέρα μετά τη σύλληψη της στους ανακριτές

Θετικός σε κοκαΐνη και ο δίδυμος αδελφός της 6χρονης στη Λεμεσό – Όσα είπε η μητέρα μετά τη σύλληψη της στους ανακριτές

Σε εξέταση από το Γενικό Χημείο του κράτους υποβλήθηκε εκ νέου ο 6χρονος δίδυμος αδελφός του κοριτσιού από τη Λεμεσό -που ήταν θετικό σε κοκαϊνη- , με την έκθεση να αναφέρει πως ανιχνεύθηκαν ίχνη κοκαϊνης στον οργανισμό του, κάτι που δεν είχαν δείξει οι αρχικές εξετάσεις που είχε υποβληθεί σε ιδιωτικό χημείο.

Η μητέρα των δύο παιδιών είχε φύγει μαζί τους από την Κύπρο λίγες μέρες πριν γίνει η καταγγελία από το χημείο στις Αρχές. Ωστόσο η ίδια και τα παιδιά έφτασαν από την Ρωσία στην Κύπρο την Τετάρτη 10 Ιουνίου, όπου και εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ανάφερε στους ανακριτές ότι ο λόγος διαφυγής της ήταν για να απομακρυνθεί από τον σύζυγο της, αφού είχε ανακαλύψει ότι κύλησε ξανά στις ουσίες. «Πήγα για να σκεφτώ τι θα κάνω με τον γάμο μου» φαίνεται να είπε συγκεκριμένα. Τα όσα ισχυρίστηκε στους ανακριτές η 40χρονη γυναίκα διερευνήθηκαν και μετά από μονοήμερη προσωποκράτηση της αφέθηκε ελεύθερη.

Υπενθυμίζουμε ότι η ίδια είχε αντιληφθεί ότι τα παιδιά της δεν ήταν καλά στην υγεία τους και θέλησε να υποβληθούν σε εξέταση για να διαπιστώσει κατά πόσο υπήρχε κοκαΐνη στον οργανισμό τους.

Η υπόθεση έχει καταχωρηθεί στο Δικαστήριο εις βάρος του πατέρα, μετά και την μαρτυρία του, ότι ο ίδιος είναι χρήστης και δεν αντιλήφθηκε ότι άφησε εκτεθειμένη ποσότητα, με αποτέλεσμα τα παιδιά του να έχουν πρόσβαση σε αυτή.

Τα παιδιά βρίσκονται υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας και διαμένουν σε φιλικό σπίτι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE