Δονήθηκε η Κρήτη – Σεισμοί και πάλι στο αγαπημένο νησί

Δονήθηκε η Κρήτη – Σεισμοί και πάλι στο αγαπημένο νησί

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 7 το πρωί στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Κρήτης.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας το επίκεντρο εντοπίζεται 63 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Μακρύ Γιαλού και το εστιακό βάθος προσδιορίζεται στα δέκα χιλιόμετρα. 

Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο υπολογίζει στα 4,4 Ρίχτερ το μέγεθος του σεισμού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE