Η πρώτη τοποθέτηση της Αννίτας Δημητρίου μετά τη συνάντηση με τον ΠτΔ

Η πρώτη τοποθέτηση της Αννίτας Δημητρίου μετά τη συνάντηση με τον ΠτΔ

Την πρώτη της τοποθέτηση ως Πρόεδρος της Βουλής, μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη έκανε η Αννίτα Δημητρίου.

«Είχα σήμερα την πρώτη μου συνάντηση με τον ΠτΔ. Εκτελεστική και νομοθετική εξουσία να συνεργαστούν για να μπορέσουμε να επανακτήσουμε την αξιοπιστία μας και την εμπιστοσύνη με τους πολίτες. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να φέρουμε όσα αναμένουν από εμάς οι πολίτες. Είμαι βέβαιη ότι θα μπορούμε με διαφάνεια να έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αννίτα Δημητρίου. 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE