Στο Νοσοκομείο 77χρονος - Ανασύρθηκε από το νερό αναίσθητος σε παραλία στην Αγία Νάπα

Στο Νοσοκομείο 77χρονος - Ανασύρθηκε από το νερό αναίσθητος σε παραλία στην Αγία Νάπα

Aναίσθητος άνδρας εντοπίστηκε από τους ναυαγοσώστες σε παραλία στην Αγία Νάπα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της η Παγκύπρια Επιτροπή Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών Παραλιών: «Σε νέο περιστατικό ανταποκρίθηκαν οι συνάδελφοι μας στην παραλία Nissi Beach στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα σήμερα 11/06 και ώρα 13.30 περίπου, ανασύρθηκε από το νερό αναίσθητος, ηλικιωμένος αλλοδαπός, ηλικίας 70 περίπου ετών.

Στο θύμα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και οξυγόνο) ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κλήθηκε ασθενοφόρο για την άμεση μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Π.Ε.Ε.Ν.Π».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE