Μιξ Ντίσκερουντ-Ομόνοια: Ένας ντελικάτος Αμερικανός από τη… Νορβηγία – Η ιστορική στιγμή με Βίγια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιξ Ντίσκερουντ-Ομόνοια: Ένας ντελικάτος Αμερικανός από τη… Νορβηγία – Η ιστορική στιγμή με Βίγια (ΒΙΝΤΕΟ)

Γεννημένος στο Όσλο της Νορβηγίας από Αμερικανή μητέρα και Νορβηγό πατέρα, ο Μίκελ (Μιξ) Ντίσκερουντ είναι το όνομα που παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Στα 30 του χρόνια με συμμετοχές στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, σε ομάδες όπως η Ρόσενμποργκ, Στάμπαεκ, Γκέτεμποργκ και η Νιου Γιορκ (κάτι σαν θυγατρική της Σίτι στις ΗΠΑ) ο Ντίσκερουντ έχει πλούσιες εμπειρίες από το ευρωπαϊκό κυρίως ποδόσφαιρο.

 
Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE