Σε Live συναυλία: «Εξαφανίστηκε» ο κιθαρίστας από τη σκηνή (Βίντεο)

Σε Live συναυλία: «Εξαφανίστηκε» ο κιθαρίστας από τη σκηνή (Βίντεο)

Ο χώρος ήταν κατάμεστος από κόσμο που πήγε να απολαύσει τη συναυλία, η οποία συνεχίστηκε κανονικά παρά το ατύχημα του αγαπημένου μουσικού.

Η σκηνή μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη. Ιδιαίτερα αν κάποιος καλλιτέχνης δεν έχει προσέξει ότι έφτασε στην άκρη της.

Αυτό έπαθε και ο κιθαρίστας των U2, σε συναυλία στο Βανκούβερ. Ο Edge- κατά κόσμον Ντέιβ Εβανς- περπατούσε σε ένα διάδρομο που υπήρχε στη σκηνή, παίζοντας το τελευταίο τραγούδι, όταν ξαφνικά το ένα του πόδι βρέθηκε στο κενό, με αποτέλεσμα να πέσει ανάμεσα στον κόσμο.

Ο Bono πάντως συνέχισε απτόητος να τραγουδάει, ίσως γιατί δεν είχε αντιληφθεί τι είχε συμβεί. Το  γεγονός προκάλεσε αρκετά αστεία στα social media, με το ίδιο το... θύμα του ατυχήματος να συμμετέχει σε αυτά. «Δεν είδα την άκρη (edge), είμαι καλά», έγραψε ο 53χρονος κιθαρίστας, δημοσιεύοντας στο Instagram μία φωτογραφία με το γρατσουνισμένο μπράτσο του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE