ΚΥΠΡΟΣ

Mε μεμονωμένες βροχές και νεφώσεις ο καιρός - Τι μας περιμένει το Σαββατοκύριακο και τις επόμενες μέρες

Mε μεμονωμένες βροχές και νεφώσεις ο καιρός - Τι μας περιμένει το Σαββατοκύριακο και τις επόμενες μέρες

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήματα αυξημένη χαμηλή νέφωση. Αργότερα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στο εσωτερικό και στα ανατολικά, νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Το απόγευμα, στα νότια και νοτιοδυτικά παράλια, θα πνέουν παροδικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί το απόγευμα στα νότια και νοτιοδυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά θα παρατηρείται τοπικά αυξημένη χαμηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου τοπικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες νωρίς το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα ανατολικά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο και θα κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top