Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο όχημα της - Στο Νοσοκομείο δυο τραυματίες

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο όχημα της - Στο Νοσοκομείο δυο τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 12 Ιουνίου, στον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κοντά στον ζυγιστικό σταθμό Λατσιών, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.
Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δυο οδηγών, ενώ γυναίκα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο και απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας τους είναι εκτός κινδύνου.

Οι συνθήκες του τροχαίου διερευνώνται.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE