Ανήλικη κατήγγειλε την μητέρα της πως της έδωσε ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 43χρονη

Ανήλικη κατήγγειλε την μητέρα της πως της έδωσε ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 43χρονη

Χειροπέδες σε 43χρονη πέρασε η ΥΚΑΝ, μετά από καταγγελία που έδωσε η ανήλικη κόρη της και ισχυρίζεται πως της έδωσε να καπνίσει ναρκωτικά.

Πιο συγκεκριμένα, η 16χρονη κόρη της, η οποία τελεί υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας, κατήγγειλε χθες (11/06), στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού πως αρχές του τρέχοντος μήνα, όταν πήγε στο πάρκο για να συνάντηση την μητέρα της, της έδωσε να καπνίσει χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη.

Επίσης, η 16χρονη ισχυρίστηκε στις Αρχές πως το συγκεκριμένο γεγονός είχε γίνει και στο παρελθόν, όταν ακόμη διέμενε μαζί με την μητέρα της.

Να σημειωθεί πως η 43χρονη είναι γνωστή στην ΥΚΑΝ για άλλες υποθέσεις, ενώ οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτησή της για περίοδο τεσσάρων ημερών.

Την υπόθεση εξετάζει η ΥΚΑΝ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε εντός της στρατιωτικής περιφραγμένης περιοχής στο Ακρωτήρι Λεμεσού, όταν άγνωστο αντικείμενο φέρεται να έπληξε τον χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE