Απίστευτο περιστατικό: Την ώρα που ψάρευε αστακούς, τον κατάπιε φάλαινα και μετά τον έφτυσε - ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο περιστατικό: Την ώρα που ψάρευε αστακούς, τον κατάπιε φάλαινα και μετά τον έφτυσε - ΒΙΝΤΕΟ

Ενας ψαράς αστακών στο Κέιπ Κοντ βίωσε τον απόλυτο τρόμο όταν πίστεψε πως δεχόταν επίθεση από καρχαρία ώσπου… συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται μέσα στο στόμα μιας φάλαινας.

Ο 56χρονος Μίκαελ Πάκαρντ περιγράφει στο BBC την ιστορία του που ξεκινά με τον ίδιο να καταδύεται στα ανοικτά του Πρόβινσταουν, στη Μασαχουσέτη. Ο Πάκαρντ λέει πως ενώ κολυμπούσε στα βαθιά, ένιωσε ένα ανεξήγητο χτύπημα και ξαφνικά όλα σκοτείνιασαν γύρω του. Αρχικά σκέφτηκε πως έγινε στόχος ενός μεγάλου λευκού καρχαρία μέχρι που παρατήρησε πως δεν υπήρχαν πουθενά δόντια.

«Τότε κατάλαβα. Ω Θεέ μου. Είμαι στο στόμα μιας φάλαινας και προσπαθεί να με καταπιεί. Αυτό είναι. Θα πεθάνω». Σκέφτηκε τα παιδιά του, ηλικίας 12 και 15 ετών και τη σύζυγό του, περιμένοντας το τέλος για περίπου 30 με 40 δευτερόλεπτα.


«Τότε ξαφνικά τινάχτηκε στην επιφάνεια, τραντάχτηκε και άρχισε να κουνά το κεφάλι του. Τινάχτηκα στον αέρα και προσγειώθηκα στο νερό. Ήμουν ελεύθερος και επέπλεα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είμαι εδώ για να πω την ιστορία».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE