UEFA ανακοίνωση για Eρικσεν: Στο νοσοκομείο σταθερή η κατάσταση της υγείας του

UEFA ανακοίνωση για Eρικσεν: Στο νοσοκομείο σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε στην αναμέτρηση της Δανίας με την Φινλανδία για το Euro 2020 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στα επείγοντα του νοσοκομείου Rigshospitalet.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι ο Δανός μεσοεπιθετικός, που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Φινλανδία, έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.