ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακυβέρνητο σκάφος με έναν άνδρα και το παιδί του - Αίσιο τέλος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακυβέρνητο σκάφος με έναν άνδρα και το παιδί του  - Αίσιο τέλος

Βοήθεια για να επιστρέψουν στη στεριά, παρείχαν μέλη της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, σε άνδρα και στο παιδί του, που είχαν χάσει τον έλεγχο του θαλάσσιου σκάφους τους, το απόγευμα σήμερα στη Λεμεσό.

Η πληροφορία για το ακυβέρνητο σκάφος ανοιχτά της Μαρίνας Λεμεσού, λήφθηκε στη Λιμενική & Ναυτική Αστυνομία λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι του Σαββάτου και άκατος της Λιμενικής απέπλευσε άμεσα για εντοπισμό του.

Δέκα λεπτά αργότερα το πλήρωμα της αστυνομικής ακάτου εντόπισε το θαλάσσιο σκάφος, στο οποίο βρίσκονταν 42χρονος και το παιδί του, τους οποίους και οδήγησαν μαζί με το σκάφος τους, στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE