ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακυβέρνητο σκάφος με έναν άνδρα και το παιδί του - Αίσιο τέλος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακυβέρνητο σκάφος με έναν άνδρα και το παιδί του  - Αίσιο τέλος

Βοήθεια για να επιστρέψουν στη στεριά, παρείχαν μέλη της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, σε άνδρα και στο παιδί του, που είχαν χάσει τον έλεγχο του θαλάσσιου σκάφους τους, το απόγευμα σήμερα στη Λεμεσό.

Η πληροφορία για το ακυβέρνητο σκάφος ανοιχτά της Μαρίνας Λεμεσού, λήφθηκε στη Λιμενική & Ναυτική Αστυνομία λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι του Σαββάτου και άκατος της Λιμενικής απέπλευσε άμεσα για εντοπισμό του.

Δέκα λεπτά αργότερα το πλήρωμα της αστυνομικής ακάτου εντόπισε το θαλάσσιο σκάφος, στο οποίο βρίσκονταν 42χρονος και το παιδί του, τους οποίους και οδήγησαν μαζί με το σκάφος τους, στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE