Χειροπέδες σε 20χρονο για παιδική πορνογραφία - Σύλληψη μετά από πληροφορία της Europol

Χειροπέδες σε 20χρονο για παιδική πορνογραφία - Σύλληψη μετά από πληροφορία της Europol

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη 20χρονου κατοίκου Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η διερεύνηση της νέας αυτής υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που λήφθηκε από τη Europol. Σύμφωνα με την πληροφορία χρήστης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, φέρεται να ανέβασε στο διαδίκτυο, μέσω του λογαριασμού του, αριθμό αρχείων σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Από τις εξετάσεις του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου, στη βάση της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 20χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο παραλήφθηκε για να σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE