Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Η έφηβη είπε ότι άκουσε τα σκυλιά τους να γαβγίζουν στην αυλή και είδε μια αρκούδα να περπατάει κατά μήκος του χαμηλού τοίχου με τα μικρά της.
Το βίντεο δείχνει ότι η αρκούδα σπρώχνει επανειλημμένα τον σκύλο, ενώ τρία άλλα κουτάβια γάβγιζαν. Η Χέιλι ανέλαβε δράση, σπρώχνοντας την αρκούδα από τον τοίχο και άρπαξε γρήγορα ένα από τα σκυλιά πριν τρέξει προς το σπίτι.
«Ειλικρινά, δεν είχα καταλάβει ότι ήταν αρκούδα έως ότου την έσπρωξα. Σκέφτηκα κάτι σαν "είναι ένα ζώο και παίρνει το παιδί μου" και έσπρωξα την αρκούδα», είπε η Χέιλι, ενώ η μητέρα της έπαθε σοκ όταν είδε το βίντεο.
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις