ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» από την ζωή 17χρονος Κύπριος στην Αυστραλία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» από την ζωή 17χρονος Κύπριος στην Αυστραλία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη προκάλεσε στην Κυπριακή παροικία της Μελβούρνης ο θάνατος του 17χρονου Κύπριου, όπου δεν έγιναν ακόμη γνωστά τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με τον Νέο Κόσμο, πρόκειται για τον ταλαντούχο μαθητή του Brighton Grammar, James Τσίντος, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο την 1η Ιουνίου, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου του ερευνώνται από ιατροδικαστή.

«Είμαστε συγκλονισμένοι», είπε στο «Νέο Κόσμο» ο πατέρας του Χάρης Τσίντος.



«Η απίστευτη συμπαράσταση από τα μέλη της ελληνικής και της κυπριακής παροικίας καθώς και από το Brighton Grammar είναι παρηγοριά για μας και μας δίνει κουράγιο» λέει ο Χάρης Τσίντος.

Να σημειωθεί πως η κηδεία του 17χρονου θα γίνει την Δευτέρα 21 Ιουνίου στην Παναγία την Καμαριανή στο Red Hill.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE