Στις 20 Ιουνίου στην Κύπρο η Λουτ, σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί

Στις 20 Ιουνίου στην Κύπρο η Λουτ, σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί

 Η  Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ αναμένεται να έρθει στην Κύπρο στις 20 Ιουνίου, γράφει η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί επικαλούμενη πηγές της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κ. Λουτ θα μείνει για 3 μέρες και εκτός από τους δύο ηγέτες θα συναντηθεί με πολιτικούς αρχηγούς και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.
 
Η τ/κ ιστοσελίδα σημειώνει ότι θα είναι η πρώτη επίσκεψη της κ. Λουτ στο νησί μετά την άτυπη συνάντηση της Γενεύης στο τέλος Απριλίου.
 
Στην Κύπρο αναμένεται επίσης στις 23 Ιουνίου ο Ζαν Πιερ Λακρουά, Βοηθός ΓΓ του ΟΗΕ αρμόδιος για τις ειρηνευτικές αποστολές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η επίσκεψη Λακρουά θεωρείται «ρουτίνας», προσθέτοντας ότι δεν είναι γνωστές οι δικές του επαφές.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE