ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε επιτυχία εύχεται στους μαθητές ο Υπ. Παιδείας ενόψει των Παγκύπριων Εξετάσεων

Κάθε επιτυχία εύχεται στους μαθητές ο Υπ. Παιδείας ενόψει των Παγκύπριων Εξετάσεων

Καλή δύναμη και κάθε επιτυχία εύχεται σε όλους τους υποψήφιους ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής με την ευκαιρία της έναρξης των παγκύπριων εξετάσεων αύριο Δευτέρα.

Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου και καθ’ όλη τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου, θα κληθείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να καταθέσετε τις γνώσεις σας για να πετύχετε την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση», αναφέρει ο κ. Καδής απευθυνόμενους στους μαθητές.

«Με σωστή οργάνωση και μελέτη, θέληση και επιμονή, είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχετε τους στόχους σας και θα εκπληρώσετε τα όνειρά σας.  Αντιμετωπίστε την εμπειρία των Παγκύπριων Εξετάσεων με ψυχραιμία και θάρρος, ως μια δοκιμασία, η οποία ανεξαρτήτως αποτελέσματος έχει να σας διδάξει πολλά», προσθέτει.

Απευθυνόμενος στους μαθητές, ο κ. Καδής σημειώνει πως «αναμφίβολα, ήδη σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τους κόπους που έχετε καταβάλει όλο αυτό το διάστημα. Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους γονείς σας, που σας στηρίζουν και σας συμπαραστέκονται».

«Με τις Παγκύπριες Εξετάσεις ολοκληρώνεται ο κύκλος της σχολικής ζωής αλλά παράλληλα ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες, νέες προκλήσεις και νέες ευκαιρίες. Εύχομαι από καρδιάς καλή σταδιοδρομία σε όλους!», καταλήγει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top