Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)
Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

Το εν λόγω κοιμητήριο ανάγεται στην εποχή του χαλκού.
Η εφημερίδα δημοσιεύει και φωτογραφία στην οποία δεν φαίνεται σχεδόν από τα χόρτα η ταμπέλα του νεκροταφείου, στην οποία αναγράφεται «Karmi Bronze Age Cemetery» στα αγγλικά και στα τουρκικά.
Στο κοιμητήριο βρέθηκε η μορφή της θεάς της γονιμότητας, που θεωρείται η αρχαιότερη ανθρώπινη μορφή στο νησί, καθώς και αγγεία του μινωικού πολιτισμού, αναφέρει η εφημερίδα και δημοσιεύει ανάρτηση της εκπαιδευτικού και ιστορικού Ογιά Κουτσάλ με φωτογραφίες και διαμαρτυρία για το θέμα, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.
Αναφέρει ακόμα ότι «στην τύχη τους» αφέθηκαν το αρχαίο λιμάνι της κατεχόμενης Κερύνειας και τα ιστορικά του μνημεία.
KYΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




