Δεν συνεργάστηκαν ποτέ και είναι και οι δύο Κύπριοι! Αποκαλύπτουν όμως τον λόγο που σταύρωσαν τα μουσικά τους μονοπάτια

Δεν συνεργάστηκαν ποτέ και είναι και οι δύο Κύπριοι! Αποκαλύπτουν όμως τον λόγο που σταύρωσαν τα μουσικά τους μονοπάτια

Θα περίμενε κανείς πως ως συντοπίτες, η Άννα Βίσση και ο Γιώργος Θεοφάνους θα μπορούσαν να μεγαλουργήσουν μουσικά. Κάτι όμως που δεν συνέβη ποτέ.

Ποιος είναι αλήθεια ο πραγματικός λόγος και τι αποκαλύπτει γι' αυτό ο γνωστός μουσικοσυνθέτης;

«Δεν έτυχε να συνεργαστούμε με την Άννα» λέει στο outnow και συνεχίζει: «Μια-δυο φορές πήγαμε να το προσπαθήσουμε, αλλά δεν έγινε. Μπορεί να γίνει στο μέλλον!

Η Άννα Βίσση είναι τόσο συνυφασμένη στα τραγούδια της, με το Νίκο Καρβέλα, που νομίζω είναι δύσκολο-όχι να εμπιστευθεί-αλλά να παραδοθεί σε κάποιον.

Γενικότερα μιλώντας, πιστεύω στη χημεία των ανθρώπων. Θα με δείτε με ανθρώπους που είχα καλύτερη χημεία, να συνεργάζομαι περισσότερο. Με τον Αντώνη, τη Νατάσσα, το Πασχάλη Τερζή και τη Μαρινέλλα».

Βίσση-Θεοφάνους: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ!
Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE