Εξέφρασε δημόσια την επιθυμία ν’ αποχωρήσει ο Κ. Ιωάννου - «Είναι απόφαση του Προέδρου»

Εξέφρασε δημόσια την επιθυμία ν’ αποχωρήσει ο Κ. Ιωάννου - «Είναι απόφαση του Προέδρου»

Την επιθυμία του όπως αποχωρήσει από τη θέση του Υπουργού Υγείας, εξέφρασε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Ο Υπουργός Υγείας μίλησε στην εκπομπή του Ant1 «Μέρα μεσημέρι», τονίζοντας έχει εκφράσει κάποιες απόψεις για το ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου ανέφερε πως «θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας όπως πάντοτε, έχω εκφράσει την επιθυμία μου να αποχωρήσω από τη θέση του Υπουργού Υγείας. Θεωρώ ότι έχω υλοποιήσει τον βασικό στόχο μας που ήταν το ΓεσΥ. Εδώ και δύο χρόνια λειτουργεί και ανταποκρίνεται. Δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω σε κάτι άλλο για το αν έχω προτείνει κάποιον άλλο σε αυτή τη θέση. Είναι απόφαση του Προέδρου αν θα αποδεχθεί αυτό που του είπα. Αυτό που χρειάζεται είναι επιμονή και υπομονή για να έχει κάποιος αυτή τη θέση».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE