Η Λατινοπούλου «ξαναχτυπά» και παίρνει θέση υπέρ του συνεδρίου για τη γονιμότητα

Η Λατινοπούλου «ξαναχτυπά» και παίρνει θέση υπέρ του συνεδρίου για τη γονιμότητα

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου «ξαναχτύπησε» και αυτή τη φορά, μετά τις αξύριστες μασχάλες, την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες, τάχθηκε υπέρ του συνεδρίου γονιμότητας, το οποίο προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

«Σε μια χώρα που τα δυο μεγαλύτερα προβλήματά της είναι η υπογεννητικότητα και το λαθρομεταναστευτικό, ακυρώθηκε λόγω της πολιτικής ορθότητας ένα συνέδριο που αφορούσε την υπογεννητικότητα. Επιστήμονες όπως ο κ. Πάντος έγιναν βορά των δικαιωματιστών του πληκτρολογίου. Κατάντια», έγραψε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.