Νέο μέτωπο φωτιάς στη Λεμεσό - Στη μάχη εναέρια μέσα

Νέο μέτωπο φωτιάς στη Λεμεσό - Στη μάχη εναέρια μέσα

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με νέα πυρκαγιά που ξέσπασε στην επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στην περιοχή Φασούλας-Μαθικολώνης.

Μέλη της Πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο όπου επιχειρούν για κατάσβεση σε δύσβατη περιοχή. Επί τόπου ανταποκρίθηκαν τέσσερα οχήματα.

Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι που καθιστούν δύσκολο το έργο των δυνάμεων πυρόσβεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.

BEST OF TOTHEMAONLINE