Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λευκωσία - Κυκλοφορούσε με κλοπιμαίο αυτοκίνητο ανενόχλητη – Προκάλεσε τροχαίο

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λευκωσία - Κυκλοφορούσε με κλοπιμαίο αυτοκίνητο ανενόχλητη – Προκάλεσε τροχαίο

Οδηγός κυκλοφορούσε ανενόχλητη με κλοπιμαίο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline γυναίκα οδηγός παρά το σήμα Αστυνομικών να σταματήσει γύρω στις πέντε το απόγευμα σήμερα (15/6) για έλεγχο, γιατί το όχημα που οδηγούσε δεν έφερε αριθμούς εγγραφής, προσπάθησε να ξεφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα.


Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της Ανθούπολης με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα.


Η γυναίκα οδηγός είναι γνωστή στις αρχές για διάφορες υποθέσεις και συνελήφθη. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το όχημα που οδηγούσε είναι κλοπιμαίο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE