Συνέλαβαν τον υπεύθυνο νυχτερινού μαγαζιού στη Λεμεσό – Χτύπησε αστυνομικό

Συνέλαβαν τον υπεύθυνο νυχτερινού μαγαζιού στη Λεμεσό – Χτύπησε αστυνομικό

Αντέδρασε ο υπεύθυνος νυχτερινού μαγαζιού στη Λεμεσό, όταν ο αστυνομικός του ΑΔΕ τον ενημέρωσε ότι θα τον καταγγείλει για κάπνισμα.

Χτύπησε και εξύβρισε τον αστυνομικό, ο υπεύθυνος του μαγαζιού, αρνούμενος να αποδεχθεί ότι θα προχωρούσαν σε καταγγελία εναντίον του.

Στον αιφνίδιο έλεγχο που έγινε στο υποστατικό εντοπίστηκαν πελάτες του μαγαζιού να καπνίζουν, κατά παράβαση της νομοθεσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας όταν ο υπεύθυνος του μαγαζιού  ενημερώθηκε ότι θα καταγγελθεί, επιχείρησε να παρεμποδίσει τα μέλη της Αστυνομίας από το να εκδώσουν εξώδικο και με το χέρι του κτύπησε και εξύβρισε αστυφύλακα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθως, οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE