Νέο Υγρό Πιάτων ΕΥΡΗΚΑ Antibacterial. Για καθαρά πιάτα, χωρίς μικρόβια!

Νέο Υγρό Πιάτων ΕΥΡΗΚΑ Antibacterial. Για καθαρά πιάτα, χωρίς μικρόβια!

H ΕΥΡΗΚΑ είναι συνώνυμη με την κατηγορία των υγρών πιάτων και κατέχει ηγετική θέση στην κυπριακή αγορά από το 1960! Με συνεχείς βελτιώσεις και αναβαθμίσεις στα προϊόντα της, προσφέρει στον καταναλωτή ολοκληρωμένες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού.

Το νέο υγρό πιάτων ΕΥΡΗΚΑ Antibacterial είναι η νέα προσθήκη στη σειρά των υγρών πιάτων της ΕΥΡΗΚΑ. Με υψηλό αφρισμό που διαρκεί, διαλύει τα λίπη και εξασφαλίζει αστραφτερή καθαριότητα. Καινοτομικό στοιχείο η αντιβακτηριδιακή του δράση, που του επιτρέπει να σκοτώνει το 99,9% των βακτηριδίων, προφέροντας απολύμανση στα σκεύη της κουζίνας από τους 20oC. Το ΕΥΡΗΚΑ Antibacterial με ένα ευχάριστο άρωμα ωκεανού, προσφέρει την απόλυτη καθαριότητα στην κουζίνα.

Στην κατηγορία των υγρών πιάτων, επιλέγεις ΕΥΡΗΚΑ για την αποτελεσματική σύνθεση, τη φροντίδα, την ευκολία, την αστραφτερή καθαριότητα… και τώρα για την αντιβακτηριδιακή δράση.


Υγρά πιάτων ΕΥΡΗΚΑ. Χαρά, στο πλύσιμο πιάτων!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.