Ταβέρνα το ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ στον Πρωταρά (Κάβο Γκρέκο)

Ταβέρνα το ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ στον Πρωταρά (Κάβο Γκρέκο)

Με την μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που μας χαρακτηρίζει καθώς και τις προσιτές τιμές μας, η ταβέρνα το Ελληνάδικο, στο Πρωταρά επιστρέφει και πάλι ως ο προορισμός για τα πιο λαχταριστά γεύματα..

Ποικιλία φαγητών για τους λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας ή της ευρωπαϊκής. Με ότι διαθέτει η κυπριακή κουζίνα με πρωταγωνιστές το παραδοσιακό κλέφτικο και τη σούβλα στα κάρβουνα.


Ακόμα απολαύστε τους κρεατομεζέδες μας ή ψαρομεζέδες ή φρέσκο ψάρι και συνοδεύσετε τα με παγωμένη μπύρα, ούζο ή κρασί.
Η νησιώτικη διακόσμηση και η φιλική ατμόσφαιρα μαζί με τις προσιτές τιμές θα σας ενθουσιάσει ευχάριστα.

Για κρατήσεις στο 23833427 βρείτε μας στο facebook Ellinadiko Taverna

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.