ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξοργισμός για τη μη ποινική δίωξη για τους φόνους του Μεταξά – «Ήταν κοινό μυστικό» αναφέρει η Κουκουμά - ΒΙΝΤΕΟ

Εξοργισμός για τη μη ποινική δίωξη για τους φόνους του Μεταξά – «Ήταν κοινό μυστικό» αναφέρει η Κουκουμά -  ΒΙΝΤΕΟ

Διαμαρτυρία πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή έξω από τα γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας για την απόφαση να μην υπάρξουν ποινικές διώξεις εναντίον των 15 αστυνομικών για την υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου.

Συγκεκριμένα στην διαμαρτυρία βρίσκονται η γυναικεία οργάνωση ΠΟΓΟ, ενώ το παρόν τους έδωσαν ο Άντρος Κυπριανού και η Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος της γυναικείας οργάνωσης ανάφερε ότι η κατάληξη της απόφασης της Νομικής Υπηρεσίας είναι χάδι με οφθαλμοφανή αμέλεια, ενώ δεν έκαναν όσα πρόσταζε το καθήκον τους.

Συνέχισε καταγγέλλοντας ότι η απόφαση ήταν κοινό μυστικό των τελευταίων μηνών και λόγω προεκλογικής εκστρατείας δεν δημοσιεύθηκε για να μην ξεσπάσει επίσημα το ζήτημα πριν τις βουλευτικές εκλογές και την εκλογή της Προέδρου της Βουλής.

Η κα. Κουκουμά τόνισε ότι η Δικαιοσύνη στην Κύπρο είναι ακόμη ένα θεσμικό κομμάτι που χάνει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top