Νέα υψηλά έτους, με οδηγό τα σημαντικά κέρδη των τραπεζών, καταγράφει το ΧΑΚ

Νέα υψηλά έτους, με οδηγό τα σημαντικά κέρδη των τραπεζών, καταγράφει το ΧΑΚ

Σημαντικά κέρδη παρουσιάζει την Πέμπτη το Χρηματιστήριο, το οποίο καταγράφει νέα υψηλά έτους με οδηγό την σημαντική άνοδο που σημειώνουν οι τραπεζικές μετοχές. Ο Γενικός Δείκτης (στις 13:01) σημείωνε άνοδο σε ποσοστό 1,65% και τύγχανε διαπραγμάτευσης στις 66,44 μονάδες.

 
Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 ενισχυόταν κατά 1,66%, τυγχάνοντας διαπραγμάτευση στις 39,70 μονάδες. Την ίδια ώρα η αξία των συναλλαγών βρισκόταν στις €70.169.

Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, άνοδο σημειώνουν η Κύρια Αγορά σε ποσοστό 2,40% και οι Επενδυτικές κατά 2,63%.
 
Αντίθετα, πτώση παρουσιάζει η Εναλλακτική Αγορά κατά 0,03%, ενώ αμετάβλητος παραμένει ο δείκτης των Ξενοδοχείων.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €31.178 (άνοδος 3,81%) και ακολουθούσαν η Logicom με €16.975 (χωρίς μεταβολή), της KG Complex με €6.712 (πτώση 2,40%), της Ελληνικής Τράπεζας με €5.966 (άνοδος 1,87%) και της Salamis Tours με €3.480 (χωρίς μεταβολή).
 
Από τις μετοχές που τύγχαναν διαπραγμάτευσης, 4 κινούνταν ανοδικά, 1 πτωτικά και 2 παραμένουν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών περιοριζόταν σε 44.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE