ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πολύωρη εξέταση του 32χρονου πιλότου στο Ανθρωποκτονιών - Αναμένονται ανακοινώσεις

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πολύωρη εξέταση του 32χρονου πιλότου στο Ανθρωποκτονιών - Αναμένονται ανακοινώσεις

Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Απόστολος Σκρέκας, σε έκτακτες ανακοινώσεις από τη ΓΑΔΑ. Οπως είπε, ο πολότος είχε κληθεί από χθες να εξετασθεί, ωστόσο η αστυνομία σεβάστηκε την επιθυμία του να είναι σήμερα στο μνημόσυνο της Καρολάιν. 

Πολύωρη εξελίσσεται η εξέταση του 32χρονου πιλότου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, όπου εκλήθη εσπευσμένως την ώρα που βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της Καρολάιν. Μάλιστα, ελικόπτερο της ΕΛΑΣ με κλιμάκιο του τμήματος μετέβη στο νησί και αναζήτησε τον πιλότο, καθώς υπάρχουν νέα στοιχεία που προκύπτουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια και ίσως αποδειχθούν κομβικά στη λύση του μυστηρίου που υπάρχει γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, ο σύζυγος το θύματος βρίσκεται στο τμήμα Ανθρωποκτονιών και εξετάζεται ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας επί των νέων στοιχείων που έχουν προκύψει. Περίπου στις 5.30 το απόγευμα οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στη ΓΑΔΑ ενημερώθηκαν για επικείμενη ενημέρωση.

Βασικό στοιχείο είναι το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στον καρπό της η Καρολάιν και δείχνει σύμφωνα με την επεξεργασία που έχει γίνει να ανεβοκατεβάζει παλμούς και κάποια στιγμή να σταματάει καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο την ακριβή ώρα θανάτου της νεαρής μητέρας.

Υπάρχει μια χρονική απόκλιση από την αρχική κατάθεση που έδωσε ο Μπάμπης και γι' αυτό θα πρέπει να συζητήσει και πάλι με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών. Παράλληλα, η κάμερα που υπάρχει στο σπίτι φέρεται να κατάγραψε τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς. Σε αυτές τις εικόνες που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί φαίνεται ο Μπάμπης να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ του ισογείου και να κρατάει στα χέρια του το μωρό.

Η κάρτα μνήμης
φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε μια χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα. Όμως και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί, καθώς έχει συμβεί τα ρολόγια των καταγραφικών να έχουν διαφορετική ώρα από την πραγματική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αλόννησο, πάντως, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος φέρεται να είπε στη μητέρα της Καρολάιν ότι έχει κληθεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να αναγνωρίσει κάποιον.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top