ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Η υποκρισία και το θέατρο του πιλότου - Το χρονικό του εγκλήματος

Γλυκά Νερά: Η υποκρισία και το θέατρο του πιλότου - Το χρονικό του εγκλήματος

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του φόνου της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς ο 32χρονος σύζυγός της ομολόγησε τη δολοφονία της.

Όπως ισχυρίστηκε, είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο και χωρίς να καταλάβει πώς, της επιτέθηκε με ένα μαξιλάρι βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Όταν ρωτήθηκε, δε, για ποιο λόγο δεν είχε ομολογήσει όλο αυτό το διάστημα, υποστήριξε πως το έκανε γιατί φοβόταν για την κατάληξη που θα είχε το ενός έτους παιδί του που θα έμενε χωρίς κάποιον από τους δύο γονείς του.

Μέχρι σήμερα αποφάσισε να παίζει θέατρο, ενώ αρκετές ήταν οι στιγμές που την υποκρισία θα ζήλευε και ο καλύτερος ηθοποιός κόσμου. Μάλιστα, ο ίδιος εμφανιζόταν κοντά στην οικογένεια της Καρολάιν μέχρι την τελευταία στιγμή.Ο «αποχαιρετισμός»

Όταν αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν

Λίγη ώρα πριν μεταβεί κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ στην Αλόννησο για να τον μεταφέρει στη ΓΑΔΑ, ο ίδιος βρισκόταν στο 4οήμερο μνημόσυνο της Καρολάιν.

Εκεί, οι κάμερες τον «συνέλαβαν» να κλαίει αγκαλιασμένος με τη μητέρα της άτυχης 20χρονης.

Σκηνές που θυμίζουν αρχαία τραγωδία, με τη μητέρα της Καρολάιν να έχει τον πιο δραματικό ρόλο. Σαράντα μέρες μετά την άγρια δολοφονία της κόρης της, η τραγική φιγούρα της μητέρας στο μνημόσυνο συγκλόνισε.

Λίγα λεπτά αργότερα, δε, όταν ερωτήθη γιατί μεταβαίνει στην Αθήνα, είπε απευθυνόμενος προς τη μητέρα της Καρολάιν ότι πηγαίνει για να αναγνωρίσει κάποιον ύποπτο για τη δολοφονία.

Σημειώνεται πως οι γονείς της Καρολάιν είχαν στηρίξει τον 32χρονο από την αρχή σαν να ήταν παιδί τους, ακόμα και όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η πληροφορία ότι οι Αρχές ερευνούν τις αντιφάσεις που προέκυψαν από την κατάθεση του. Με το βρέφος στην αγκαλιά

Ακόμη μια στιγμή που ο πιλότος επέδειξαν επέδειξε ρεσιτάλ υποκρισίας ήταν στην κηδεία της Καρολάιν, στην Αλόννησο.

Εκεί, έφτασε με το 11 μηνών παιδί του στην αγκαλιά. Οι στιγμές μάλιστα που εκτυλίχτηκαν στο νησί ήταν τραγικές και ο πόνος ανείπωτος.

Ντυμένος στα μαύρα, κρατούσε σφικτά στην αγκαλιά του το βρέφος, ενώ περιτριγυριζόταν από συγγενείς και φίλους.«Να μην τύχει σε κανέναν αυτό που πάθαμε εμείς»


Μετά την κηδεία, ο 32χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, στα Γλυκά Νερά. Εκεί, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, σημειώνοντας: «Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς» είπε συγκεκριμένα πριν αποχωρήσει από το σημείο».

Το χρονικό του εγκλήματος

Στις 11 Μαΐου, ο σύζυγός της άτυχης γυναίκας είναι εκείνος που ειδοποιεί την αστυνομία και κάνει τις πρώτες περιγραφές. Ο πιλότος καταθέτει στους αστυνομικούς ότι οι δράστες ήταν τρεις, μπήκαν στο σπίτι τους, με σκοπό να τους ληστέψουν, τον έδεσαν και σκότωσαν τη γυναίκα του, παρά το γεγονός πως εκείνοι δεν αντιστάθηκαν.

Εκείνος λέει ότι λιποθύμησε και όταν συνήλθε κατάφερε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Οι πρώτοι αστυνομικοί που μπαίνουν στη βίλα, βρίσκουν τον ίδιο δεμένο και τον σκύλο της οικογένειας κρεμασμένο.

Οι αστυνομικοί λύνουν τον 32χρονο και οι περιγραφές τους, για τα όσα ακολουθούν προκαλούν ένα νέο κύμα συγκίνησης στη χώρα.

Ο 32χρονος πιλότος δηλώνει συντετριμμένος και πηγαίνει με το μωρό τους αγκαλιά στην κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο.

Ο πιλότος εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες και λέει για τον Γολγοθά να συνεχίσει τη ζωή του από εδώ και εμπρός. Την ίδια στιγμή εμφανίζεται σίγουρος ότι η αστυνομία θα λύσει τον γρίφο και οι δράστες θα συλληφθούν.Οι έρευνες για τα πειστήρια δεν ρίχνουν το αναμενόμενο φως στην υπόθεση
Από όσα λέει στους αστυνομικούς λείπει η περιγραφή πως σκοτώθηκε η Καρολάιν. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αντιλήφθηκε ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή όταν έφτασε η αστυνομία. Στο ενδιάμεσο επιμένει ότι ο ίδιος ήταν λιπόθυμος και δεν μπόρεσε να καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Οι τρεις αστυνομικοί που μπαίνουν στο σπίτι, συγκλονισμένοι όπως είπαν από αυτό που αντίκρυσαν, κάνουν λάθος και λύνουν τον πιλότο προτού τραβήξουν φωτογραφία, που θα έδειχνε πως ήταν δεμένος.Όσο περνάνε οι μέρες, οι έρευνες στρέφονται στα πειστήρια.

Η βίλα γίνεται φύλλο και φτερό, αναζητούνται δακτυλικά αποτυπώματα των τριών υποτιθέμενων δραστών, όπως επίσης εξετάζονται και βίντεο που αναμένεται να δώσουν εικόνα από την είσοδο ή την έξοδο των ληστών.

Ωστόσο, δακτυλικά αποτυπώματα δεν υπάρχουν, ούτε βίντεο που να φαίνεται κάποιο στοιχείο για τους δράστες.

Οι μέρες περνούν και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας αντί να λύσουν, προσθέτουν νέα ερωτήματα.

Οι έρευνες στρέφονται με βάση τη μαρτυρία του πιλότου σε ποινικούς που πιθανόν να έχουν αποφυλακιστεί.

Ακριβώς μία εβδομάδα μετά το έγκλημα, συλλαμβάνεται στα σύνορα ένας 36χρονος Γεωργιανός ως ύποπτος για το έγκλημα. Αρνείται από την πρώτη στιγμή τα πάντα και από την εξέλιξη της έρευνας δεν προκύπτει κάποιο άλλο στοιχείο σε βάρος του.

Πηγή: Ιn.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top