Νεκρός άνδρας στην Λεμεσό – Έσπευσε Αστυνομία στο σημείο

Νεκρός άνδρας στην Λεμεσό – Έσπευσε Αστυνομία στο σημείο

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε δρόμο της Λεμεσού σήμερα το πρωί στις 5:30 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον νεκρό άνδρα εντόπισαν πολίτες σε παγκάκι και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία που βρέθηκε στο σημείο.

Τον νεκρό άνδρα μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αναμένεται η άφιξη των ιατροδικαστών για να διαφανούν τα αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, αρχικά δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ ο άνδρας είναι αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE