Νεκρός άνδρας στην Λεμεσό – Έσπευσε Αστυνομία στο σημείο

Νεκρός άνδρας στην Λεμεσό – Έσπευσε Αστυνομία στο σημείο

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε δρόμο της Λεμεσού σήμερα το πρωί στις 5:30 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον νεκρό άνδρα εντόπισαν πολίτες σε παγκάκι και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία που βρέθηκε στο σημείο.

Τον νεκρό άνδρα μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αναμένεται η άφιξη των ιατροδικαστών για να διαφανούν τα αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, αρχικά δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ ο άνδρας είναι αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.