Νεκρός άνδρας στην Λεμεσό – Έσπευσε Αστυνομία στο σημείο

Νεκρός άνδρας στην Λεμεσό – Έσπευσε Αστυνομία στο σημείο

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε δρόμο της Λεμεσού σήμερα το πρωί στις 5:30 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον νεκρό άνδρα εντόπισαν πολίτες σε παγκάκι και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία που βρέθηκε στο σημείο.

Τον νεκρό άνδρα μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αναμένεται η άφιξη των ιατροδικαστών για να διαφανούν τα αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, αρχικά δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ ο άνδρας είναι αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE