Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το σκυλάκι της Καρολάιν που σκότωσε ο 32χρονος πιλότος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το σκυλάκι της Καρολάιν που σκότωσε ο 32χρονος πιλότος

Η συγκινητική ανάρτηση του φιλοζωικού σύλλογου Μαραθώνα λίγες ημέρες μετά την φρικτή δολοφονία

Με μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook το φιλοζωικό σωματείο Μαραθώνα, αποχαιρέτησε λίγες ημέρες μετά τη φρικτή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, το πανέμορφο κορίτσι από την Αλόνησσο, όπου μαζί με την κόρη της Λυδία και τον σύζυγό της Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, είχαν αναζητήσει τον περασμένο Δεκέμβριο να υιοθετήσουν ένα μικρόσωμο σκυλί.

Στην ανάρτηση του το φιλοζωικό σωματείο εκτός από την αναφορά που κάνει στον «άγγελο επί γης», όπως χαρακτηρίζει την Καρολάιν Κράουτς, δημοσιεύει και την φωτογραφία της πανέμορφης Ρόξυ του μικρού σκυλιού, που θυσιάστηκε στα χέρια του 32χρονου, ώστε να ενισχύσει το αρχικό άλλοθι του βρώμικου σχεδίου του που ήταν η ληστεία μετά δολοφονίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Πριν λίγες μέρες όλη η Ελλάδα σοκαρίστηκε με τον τραγικό θάνατο της Caroline στα Γλυκά Νερά. Θα θέλαμε σαν σωματείο να γράψουμε λίγα λόγια στην μνήμη αυτής της υπέροχης κοπέλας γιατί είχαμε την τιμή να την γνωρίζουμε. Ήταν αρχές Δεκεμβρίου όταν χτύπησε το τηλέφωνο εθελόντριας μας και άκουσε μια αγγελική φωνή να ζητάει να υιοθετήσει ένα από τα πολλά αδεσποτάκια μας.

Το ραντεβού κλείστηκε για την επόμενη ημέρα από την μια μεριά εμείς μαζί με την Roxy και από την άλλη η γλυκύτατη Caroline αγκαλιά μαζί με την μικρή Λυδία και τον Μπάμπη.

Ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα την μικρή μας και δεν άργησαν να φύγουν αυτή την φορά αγκαλιά με το νέο μέλος της οικογένειας τους, την μικρούλα Roxy.
Η οικογένεια της Caroline ήταν από αυτές που εμείς οι εθελοντές τις θεωρούμε πρότυπα. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία πως η μικρούλα μας θα ζούσε πλέον γεμάτη από αγάπη και από φροντίδα.

Caroline ήσουν ένας άγγελος επι γης, με όλες τις έννοιες και τις αποχρώσεις της λέξης. Για την ακρίβεια, το όνομα σου θα έπρεπε να είναι δίπλα στο λήμμα “ΑΓΓΕΛΟΣ” στο λεξικό.

Φάρος φωτεινός ευγένειας, καλοσύνης, γενναιοδωρίας και πραγματικής αγάπης για τα αδεσποτάκια. Δεν σου αξίζει θάνατος και λήθη. Σου αξίζει μνήμη αιώνια και ευγνωμοσύνη . Απ’ όλους μας. Καλό παράδεισο σε σένα και την μικρή μας Roxy. Παρέα από κει ψηλά θα προστατεύετε τη μικρή Λυδία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ με τον θάνατο καθηγήτριας στην Θεσσαλονίκη: Υπέστη εγκεφαλικό μετά από bullying - «Της πετούσαν μπουκάλια και βιβλία»
Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της ενώ ο σύζυγός της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη νότια Αμερική
Νέο ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται - Δείτε σε ποια περιοχή και πότε - Φωτογραφίες
VIDEO: Σειρήνες στη Βάση Ακρωτηρίου - Βρετανίδα σύζυγος στρατιωτικού αφηγείται τη δραματική νύχτα με τις κόρες της - «Κάναμε φωλιά...»
Όξφορντ: Πένθος για 15χρονη αθλήτρια - Άφησε την τελευταία της πνοή κατά την διάρκεια αγώνα
Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες παρατείνουν την αναστολή πτήσεων σε αεροδρόμια της Μέσης Ανατολής - Όλες οι πληροφορίες
Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο Ανώτερου Υπαστυνόμου - Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία - Δείτε φωτογραφία του

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων και το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones. Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο, βρέθηκαν οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE