Σοβαρό τροχαίο στο Δάλι – Σύγκρουση οχημάτων – Ένα πρόσωπα στο ΓΝΛ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό τροχαίο στο Δάλι – Σύγκρουση οχημάτων – Ένα πρόσωπα στο ΓΝΛ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Πέρα Χωριό Νήσου προς Δάλι.

Γύρω στις 7.00 το βράδυ της Παρασκευής, αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονη, με συνοδηγό 22χρονο, σε πάροδο του παλαιού δρόμου Λευκωσίας-Λάρνακας, στην περιοχή Πέρα Χωρίου Νήσου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονη.

Στο σημείο έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, ενώ οι τρεις επιβαίνοντες στα δύο οχήματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Με τις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου 2026 να απέχουν μόλις τέσσερις μήνες, το πολιτικό σύστημα της Κύπρου εισέρχεται στην τελική ευθεία χωρίς σαφές κέντρο βάρους και χωρίς ξεκάθαρες σταθερές. Η εικόνα που διαμορφώνεται, δεν παραπέμπει σε μια κλασική προεκλογική περίοδο, αλλά σε μια φάση πολιτικής αναδιάταξης, όπου οι ρόλοι επαναπροσδιορίζονται και οι βεβαιότητες καταρρέουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE