Νέα Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός 22χρονος μετά από τροχαίο

Νέα Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός 22χρονος μετά από τροχαίο

Γύρω στις 6.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Δημοκρατίας στη Νήσου με κατεύθυνση από το Πέρα Χωριό προς τη διασταύρωση με τον παρακαμπτήριο δρόμο από αυτοκινητόδρομο προς Πέρα Χωριό, με συνοδηγό 22χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονη.

Ο 22χρονος απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ και οι τρεις επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του Ραφαήλ Γρηγορίου, 22 ετών από τα Λατσιά, ενώ οι 21χρονη και 37χρονη, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολύθηκαν.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Πρώτη δήλωση μετά την έναρξη έρευνας εναντίον του - «Όπου η 'ανάρμοστη συμπεριφορά' διώκεται, η διαφθορά προστατεύεται»

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Πρώτη δήλωση μετά την έναρξη έρευνας εναντίον του - «Όπου η 'ανάρμοστη συμπεριφορά' διώκεται, η διαφθορά προστατεύεται»

Με μερικές γραμμές ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης μιλάει για την «αλήθεια» μετά την επιβεβαίωση δημοσιευμάτων για έρευνα εναντίον του από την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE