«Ξάφρισαν» οικία ζευγαριού - Απουσίαζαν και τους έκλεψαν αντικείμενα αξίας 14.000 ευρώ

«Ξάφρισαν»  οικία ζευγαριού - Απουσίαζαν και τους έκλεψαν αντικείμενα αξίας 14.000 ευρώ

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας με λεία χρήματα, ρολόι αξίας και επώνυμα γυαλιά ηλίου συνολικής αξίας σχεδόν 14 χιλιάδων ευρώ, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία ζεύγος Βρετανών τουριστών που διαμένουν σε έπαυλη στην Πέγεια, κατήγγειλαν στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας ότι χτες από τις 19:00 το απόγευμα μέχρι τις 23:00 το βράδυ που απουσίαζαν από την κατοικία στην οποία διαμένουν άγνωστοι εισήλθαν σε αυτή και απέσπασαν ένα ρολόι τύπου ρόλεξ, το χρηματικό ποσό των 3 χιλιάδων στερλινών, καθώς επίσης και επώνυμα γυαλιά ηλίου συνολικής αξίας 14 χιλιάδων σχεδόν ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις και συνέλεξαν διάφορα στοιχεία με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE