Μύκονος: Βρέθηκε νεκρός, 37χρονος άνδρας στο λιμάνι

Μύκονος: Βρέθηκε νεκρός, 37χρονος άνδρας στο λιμάνι

Θρίλερ το βράδυ του Σαββάτου – Εντοπίστηκε από περαστικούς

Αναστάτωση επικράτησε στην Μύκονο το απόγευμα του Σαββάτου, αφού βρέθηκε στον χώρο του λιμανιού νεκρός ένας 37χρονος άνδρας. Λιμενική Αρχή Μυκόνου ενημερώθηκε για την ύπαρξη ενός ατόμου που βρισκόταν στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, στην είσοδο του νέου λιμένα του νησιού.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη της Λιμενικής Αρχής κι ο εν λόγω άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

ΠΗΓΗ: Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE