ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων χαιρετίζει την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα

Η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων χαιρετίζει την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα

Η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων, Ιωσηφίνα Αντωνίου, χαιρετίζει την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα σημειώνοντας  ότι «αυτή την ημέρα εορτάζεται η πατρότητα και αναδεικνύονται οι πατρικοί δεσμοί αλλά και η ανεκτίμητη προσφορά του πατέρα στα παιδιά του». 

Σε μήνυμά της για την 20η Ιουνίου,Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα η Επίτροπος αναφέρει ότι «οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο `ευχαριστώ` σε αυτούς που μας μεγάλωσαν με τόσο κόπο, μόχθο και θυσίες».

Προσθέτει ότι «πυλώνες και θεμέλια σταθερότητας σε μια οικογένεια αποτελούν τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα και για αυτό κανένα παιδί δεν πρέπει να στερείται την παρουσία του πατέρα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο της ενδοοικογενειακής βίας».

Αν και μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμηση στους πατεράδες μας καθημερινά, μια καθορισμένη μέρα μας βοηθά να θυμόμαστε αυτό το ηθικό καθήκον και να τους δώσουμε τη χαρά και την ικανοποίηση ότι μεγάλωσαν ευγνώμονες απογόνους, καταλήγει το μήνυμα της Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top