Συγκλονίζει ιερέας από τη Θεσσαλονίκη: Το παιδάκι μου έφυγε για τους ουρανούς εξαιτίας ιατρικού λάθους

Συγκλονίζει ιερέας από τη Θεσσαλονίκη: Το παιδάκι μου έφυγε για τους ουρανούς εξαιτίας ιατρικού λάθους

Ο πατήρ Βησσαρίων πάτερ Καντούνης καταγγέλλει ότι ο γιατρός τοποθέτησε λάθος το γαστρικό δακτύλιο στο κοριτσάκι του με αποτέλασμα αυτό να πεθάνει

Συγκλονίζει το σπαρακτικό μήνυμα του ιερέα που καταγγέλλει ότι έχασε το παιδί του από ιατρικό λάθος. Ο πατήρ Βησσαρίων πάτερ Καντούνης πήγε σε γνωστό Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης την κόρη του, στην οποία θα τοποθετούσε ιδιώτης γιατρός γαστρικό δακτύλιο διότι το κοριτσάκι ήταν παχύσαρκο.

Όμως, όπως καταγγέλλει ο ιερέας, ο γιατρός τοποθέτησε τον δακτύλιο λάθος και το κοριτσάκι αφού πέρασε δύο ημέρες με ισχυρούς πόνους και χωρίς να λαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή όπως αντιβίωση, κατέληξε.

Ο ιερέας δημοσίευσε στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο καλεί τους γονείς να μάθουν στα παιδιά τους να είναι ευγενικά με τα παχύσαρκα παιδιά. Συγχρόνως αναφέρει ότι ο γιατρός σκότωσε το παιδί του.

Πηγή: thestival

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE