Συγκλονίζει ιερέας από τη Θεσσαλονίκη: Το παιδάκι μου έφυγε για τους ουρανούς εξαιτίας ιατρικού λάθους

Συγκλονίζει ιερέας από τη Θεσσαλονίκη: Το παιδάκι μου έφυγε για τους ουρανούς εξαιτίας ιατρικού λάθους

Ο πατήρ Βησσαρίων πάτερ Καντούνης καταγγέλλει ότι ο γιατρός τοποθέτησε λάθος το γαστρικό δακτύλιο στο κοριτσάκι του με αποτέλασμα αυτό να πεθάνει

Συγκλονίζει το σπαρακτικό μήνυμα του ιερέα που καταγγέλλει ότι έχασε το παιδί του από ιατρικό λάθος. Ο πατήρ Βησσαρίων πάτερ Καντούνης πήγε σε γνωστό Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης την κόρη του, στην οποία θα τοποθετούσε ιδιώτης γιατρός γαστρικό δακτύλιο διότι το κοριτσάκι ήταν παχύσαρκο.

Όμως, όπως καταγγέλλει ο ιερέας, ο γιατρός τοποθέτησε τον δακτύλιο λάθος και το κοριτσάκι αφού πέρασε δύο ημέρες με ισχυρούς πόνους και χωρίς να λαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή όπως αντιβίωση, κατέληξε.

Ο ιερέας δημοσίευσε στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο καλεί τους γονείς να μάθουν στα παιδιά τους να είναι ευγενικά με τα παχύσαρκα παιδιά. Συγχρόνως αναφέρει ότι ο γιατρός σκότωσε το παιδί του.

Πηγή: thestival

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στις 15 Ιανουαρίου 2026 ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει το Συμβούλο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις, στη βάση των νέων εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για τις Καλές του Υπηρεσίες για την Κύπρο και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE