ΕΛΛΑΔΑ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Κοντά στο σπίτι του ενός θύματος έπεσε το μοιραίο αεροσκάφος - Απανθρακωμένα τα πτώματα

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Κοντά στο σπίτι του ενός θύματος έπεσε το μοιραίο αεροσκάφος - Απανθρακωμένα τα πτώματα

Το αεροσκάφος ήταν ιδιωτικό και ήταν σταθμευμένο στο αεροδρόμιο Μεσολογγίου- Πολύ κοντά στο σπίτι του ενός εκ των δύο θυμάτων κατέπεσε το αεροπλάνο

Νεκροί είναι οι δύο επιβαίνοντες στο μονοκινητήριο αεροσκάφος που κατέπεσε κάτω από άγνωστες έως τώρα συνθήκες στο χωριό Χαριά Ηλείας, 15 χιλιόμετρα έξω από τον Πύργο.

Μάλιστα, το σημείο πτώσης απέχει ελάχιστα από το σπίτι του ενός εκ των δύο θυμάτων. Μετά την πτώση του, το αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ οι δύο επιβαίνοντας απανθρακώθηκαν. Κάτοικοι έσπευσαν με λάστιχα να βοηθήσουν στην κατάσβεση Σύμφωνα με το ilialive.gr επί τόπου έχουν φτάσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που ανέσυραν τα δύο θύματα. Το αεροσκάφος ήταν ιδιωτικό και ήταν σταθμευμένο στο αεροδρόμιο Μεσολογγίου.

Ο ιδιοκτήτης του και πιλότος είχε καταγωγή από την Αμαλιάδα και πετούσε πάνω από το χωριό του μαζί με ένα φίλο. Στο σημείο σπεύδουν και άνδρες της Αστυνομίας που παίρνουν καταθέσεις από τους τρομοκρατημένους ενοίκους του σπιτιού, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν πώς συνέβη το δυστύχημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πτώσης.

ΠΗΓΗ: Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.